Reserveren
 

Natuur

Mareon ligt in het hart van de Vlaamse Ardennen waardoor dit ideaal is voor uitstapjes naar Oudenaarde, Ronse, het Muziekbos, onze mooie heuvels en alle dorpen daar rond. De woning ligt in de streek voor wielerliefhebbers, maar ook voor de recreatieve fietsers zijn er talloze fietsroutes in de omgeving. Ook voor onze mountainbikers zijn er heel wat uitdagende routes. Mareon ligt tussen talrijke fiets- en wandelknooppunten, die garant staan voor prachtige tochten. Info kan u vinden via Toerisme Vlaamse Ardennen.

Ben je op zoek naar andere sportieve sferen, dan is het Donkmeer in Oudenaarde de place to be. Hier kan je onder meer bij The Outsider terecht om te waterskiën, surfen of om een hoogte-parcours te doen en zoveel meer.

bezoek website

 

Cultuur

Ben je een echte cultuurliefhebber? Dan kan je zeker terecht in Oudenaarde en Ronse waar tal van musea te bezichtigen zijn. Daarnaast zijn er voor de bierliefhebbers de brouwerijen die je op afspraak kan bezichtigen een waar kan geproefd worden naar hartenlust. In onze buurt zijn er tal van restaurantjes waar je lekker uit kan gaan eten of waar je terecht kan om een terrasje te doen.

Blijf je graag in de huiselijke sferen van Mareon zelf, dan kan je genieten van het terras, de afgesloten tuin met petanquebaan en de speeltuin. Tenslotte kan je ook ten volle genieten van onze wellness met jacuzzi en sauna!

reserveren

Vakantiewoning Mareon
Hofveldstraat 14 - 9688 Schorisse
- info@mareon.be
Volg ons op

Contact

    Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.